انواع شیرینی و کیک

طرز تهیه باقلوا هندی با پودر نارگیل شیک و مجلسی برای نوروز

دستور پخت باقلوا هندی

باقلوا هندی در طعم های نارگیلی و پسته ای تهیه می شود که در این دستور تهیه باقلوا هندی نارگیلی گفته شده است. این باقلوا را می توانید به مدت یک ماه در یخچال یا فریزر در ظرف درب دار نگه داری کنید. این باقلوا بسیار ارزان و آسان تهیه می شود. امروز در کولاک طرز تهیه باقلوا هندی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

تخم مرغ ۲ عدد
کره یا روغن جامد ۱۰۰ گرم یا ۱/۲ پیمانه
پودر شکر ۱۲۵ گرم یا ۲/۳ پیمانه
آرد ۳۰۰ گرم یا ۲ پیمانه
پودر نارگیل ۱۰۰ گرم یا ۱ پیمانه
پودر هل ۱ ق چای خوری
زعفران غلیظ ۱ ق غذا خوری
بکینگ پودر ۱/۲ ق چای خوری

مواد لازم برای تهیه شهد

شکر ۱ لیوان
آب ۱/۲ لیوان
گلاب و زعفران ۱/۲ لیوان
آبلیمو ۲ قطره

طرز تهیه باقلوا هندی

مرحله اول: ترکیب کردن مواد باقلوا هندی

ابتدا کره شل و نرم شده یا روغن را در یک کاسه بریزید و به آن پودر شکر را اضافه کرده و با همزن برقی به خوبی هم بزنید سپس تخم مرغ ها را شکسته و به کاسه بیفزایید و هم بزنید تا یک ترکیب یکدست ایجاد شود. پودر هل را نیز به مواد اضافه کنید.

مرحله دوم: اضافه کردن آرد

در ادامه آرد را همراه بکینگ پودر و نارگیل در یک کاسه ریخته و روی مواد ترکیب شده الک کنید و با لیسک یا قاشق مواد را هم بزنید. در انتها زعفران دم کرده را افزوده و به خوبی ترکیب و مخلوط کنید. خمیر تهیه شده را در یک سینی مخصوص باقلوا که چرب کرده اید بریزید و به طور یکسان روی سینی پخش کنید.

مرحله سوم: پخت باقلوا و اضافه کردن شهد به آن

روی خمیر باقلوا را به کمک کمی زرده تخم مرغ و زعفران رومال کنید و با چاقو برش های لوزی بزنید سپس باقلوا را به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۷۰ درجه قرار داده تا باقلوا بپزد. برای تهیه شهد ابتدا در یک قابلمه آب و شکر بریزید سپس به آن آبلیمو و گلاب را همراه زعفران اضافه کرده و روی حرارت قرار داده تا شکر حل شود. بعد از پخت باقلوا شهد تهیه شده را به آن اضافه کرده و بزارید به مدت ۲۴ ساعت بماند تا به خوبی آماده شود.

فوت و فن های طرز تهیه باقلوا هندی

  1. برای تزیین روی باقلوا می توانید قبل از قرار دادن باقلوا در فر روی آن خلال پسته یا بادام قرار دهید.
  2. بعد از پخت باقلوا رای انکه روی آن کمی طلایی شود در آخر پخت گریل را کمی روشن کنید.
  3. اگر بعد از تهیه خمیر کمی شل بود به اندازه ۱ الی ۲ قاشق به آن آرد اضافه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا