آموزش آشپزی

طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ با خمیر خانگی در فر

دستور پخت پیراشکی گوشت

پیراشکی یکی از فینگرفود هایی است که می توان از آن در جشن ها و مهمانی های خود استفاده کرد. در این دستور تهیه پیراشکی با گوشت گفته شده است که یکی از پیراشکی های محبوب است. در این دستور تهیه خمیر پیراشکی نیز گفته شده است و نیازی به تهیه خمیر هزارلا برای تهیه آن نیست. امروز در کولاک طرز تهیه پیراشکی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

آرد ۴۰۰ گرم
شیر ولرم ۱ لیوان
نمک ۱ ق چای خوری
شکر ۱ ق چای خوری
خمیر مایه فوری ۱ ق غذا خوری
روغن ۱ ق غذا خوری
پنیر پیتزا به مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
قارچ ۱۰ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
رب ۱ ق غذا خوری
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر مقداری
زرده تخم مرغ ۱ عدد

طرز تهیه پیراشکی

مرحله اول: تهیه خمیر پیراشکی

آرد را الک کنید و در یک کاسه بریزید سپس شکر و خمیر مایه را به آن اضافه کنید. نمک را نیز اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید. شیر را در یک قابلمه بریزید و روی گاز قرار دهید تا ولرم شود. در ادامه شیر و روغن را نیز به مواد اضافه کنید و با دست به مدت ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید. کف یک کاسه را روغن بریزید سپس خمیر را در آن قرار اده و بزارید به مدت یک ساعت استراحت کند.

مرحله دوم: تهیه مواد گوشتی

در یک تابه مقداری روغن بریزید سپس پیاز را پوست کرده و خرد کنید و به تابه اضافه کنید سپس هم بزنید تا سرخ شود. در ادامه زردچوبه و گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و مواد را تفت دهید. سپس قارچ ها را اسلایسی خرد کنید و همراه رب به تابه اضافه کنید. در آخر پنیر پیتزا را بیفزایید و مواد را از روی گاز بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شود.

مرحله سوم: پخت پیراشکی

در این مرحله خمیر را به چند قسمت تقسیم کنید و با وردنه آن را پهن کرده و با قالب دایره ای قالب بزنید. از مواد گوشتی تهیه شده در وسط خمیر بریزید و آن را برگردانید و لبه ها را به هم بچسبانید سپس زرده تخم مرغ را هم زده و به عنوان رومال به آن اضافه کنید. پیراشکی ها را در سینی فر چیده و در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا بپزد.

فوت و فن های طرز تهیه پیراشکی

  1. برای خوش عطر و طعم شدن می توانید در هنگام اضافه کردن ادویه ها از مقداری آویشن نیز برای تهیه مواد گوشتی استفاده کنید.
  2. برای تهیه مواد گوشتی می توانید از مقداری فلفل دلمه ای خرد شده نیز استفاده کنید.
  3. شما می توانید بعد از اضافه کردن رومال به پیراشکی ها کمی کنجد روی آن نیز بریزید.
  4. برای پخت در توستر دما را روی ۱۶۰ تنظیم کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا