انواع غذا ها

طرز تهیه خورش قارچ با گوشت گوسفندی مجلسی و عالی

دستور پخت خورشت قارچ

خورشت قارچ یکی از خورشت های متنوع و پر از فایده است که طعم بسیار محبوبی دارد. از از خواص قارچ می توان به درمان کم خونی، تقویت حافظه، تقویت استخوان ها و… اشاره کرد. شما می توانید این خورش را با نان یا برنج سرو کنید و اگر در رژیم هستید بدون نان آن را میل کنید. همچنین اگر گیاهخوار هستید می توانید این خورش ررا بدون گوشت تهیه و میل کنید. امروز در کولاک طرز تهیه خورشت قارچ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

گوشت خورشتی ۳۵۰ گرم
قارچ ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم
پیاز درشت ۱ عدد
نعنا ۱ ق غذا خوری
جعفری ۴ ق غذا خوری
رب ۱ ق غذا خوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آبغوره ۱/۳ لیوان
زعفران ۳ ق غذا خوری
آب ۱ و ۱/۲ لیوان

طرز تهیه خورشت قارچ

مرحله اول: پخت گوشت

ابتدا پیاز را پوست کرده و آن را رنده کنید. پیاز را در یک قابلمه یا تابه بریزید و به آن روغن و زردچوبه بیفزایید و روی حرارت گاز آن را تفت دهید. وقتی طلایی شد گوشت را اضافه کنید و بعد از اینکه کمی تفت داده شد رب را اضافه کنید. وقتی رنگ رب باز شد آب و فلفل را به آن اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و زمان دهید تا گوشت ها بپزند.

مرحله دوم: تفت دادن قارچ

قارچ ها را با آب بشورید و خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن ریخته و قارچ ها را در آن قرار دهید و تفت دهید تا آب آن کشیده شود. وقتی آب قارچ کشیده شد جعفری و نعنای خشک را اضافه کنید و تفت دهید. وقتی گوشت خوب پخت قارچ های تفت داده را اضافه کنید سپس نمک را نیز بیفزایید و خوب هم بزنید.

مرحله سوم: پخت خورش قارچ

نیم ساعت صبر کنید تا خورشت بپزد سپس آبغوره و زعفران دم کرده را اضافه کنید و نیم ساعت دیگر زمان دهید. بعد از نیم ساعت خورش شما آماده است و می توانید نوش جان کنید.

فوت و فن های طرز تهیه خورشت قارچ

  1. به جای آبغوره می توانید از مقداری لیمو عمانی نیز استفاده کنید.
  2. شما می توانید این خورش را با مرغ یا گوشت چرخ کرده نیز تهیه کنید. حتی می توانید این خورشت را با گوشت قلقلی نیز تهیه کنید.
  3. استفاده از زعفران در تهیه این غذا دل به خواه است و می توانید آن را حذف کنید. همچنین می توانید از مقدار بیشتری زعفران نیز استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا