طرز تهیه نان مغزدار شکلاتی خوشمزه و پنبه ای برای صبحانه و عصرانه
دستور پخت نان مغزدار شکلاتی
نان مغزدار شکلاتی یکی از نان های خوشمزه صبحانه است که بافتی پنبه ای دارد و با چای یا شیر می توانید آن را میل کنید. این نان می تواند برای کودکانی که به صبحانه خوردن علاقه ندارند نیز جذاب باشد و باعث صبحانه خوردن آن ها شود. امروز در کولاک طرز تهیه نان مغزدار شکلاتی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
آب ولرم | ۱۰۰گرم یا ۱/۲ لیوان |
شیر ولرم | ۱۰۰ گرم یا ۱/۲ لیوان |
خمیر مایه فوری | ۱ ق مربا خوری |
شکر | ۲ ق غذا خوری |
روغن مایع | ۲ ق غذا خوری |
نمک | ۱ ق چای خوری |
آرد | ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم |
شکلات | به میزان لازم |
طرز تهیه نان مغزدا شکلاتی
مرحله اول: ترکیب کردن مواد لازم
ابتدا شیر ولرم و آب ولرم و خمیر مایه را همراه شکر در یک کاسه بریزید و مواد را با قاشق مخلوط کنید. سپس روغن مایع را اضافه کنید و تخم مرغ را شکسته و سفیده را به کاسه اضافه کرده و زرده را برای رومال کنار بزارید.
مرحله دوم: ورز دادن و استراخت دادن به خمیر
مواد را خوب هم بزنید سپس نمک را همراه آرد کم کم اضافه کنید و ابتدا با قاشق سپس با دست هم بزنید. یک سطح صاف را آردپاشی کنید و خمیر تهیه شده را روی آن به مدت ۵ الی ۶ دقیقه خوب ورز داده سپس در یک کاسه آردپاشی شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید و صبر کنید تا حجم آن دو برابر شود.
مرحله سوم: پخت نان مغزدار شکلاتی در فر
پف خمیر را با دست گرفته و آن را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را پهن کرده و شکلات در آن قرار دهید سپس آن را جمع کرده و با دست گرد کنید. در ادامه در سینی فر چرب شده نان ها را چیده و به مدت ۲۰ دقیقه به آن استراحت دهید سپس با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر هم زده شده روی نان ها را رومال کنید و آن را در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
فوت و فن های طرز تهیه نان مغزدار شکلاتی
- برای تزیین روی این نان می توانید بعد از رومال کردن مقداری کنجد یا پودر پسته روی آن بریزید سپس در فر قرار دهید.
- برای استفاده از شکلات می توانید از شکلات تلخ و یا شیری نیز استفاده کنید.
- از خمیرمایه تازه استفاده کنید.
- مقدار آرد تقریبی است زیرا آب خور ها آرد ها باهم متفاوت است و باید کم کم اضافه شود.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |