انواع صبحانه

طرز تهیه نان مغزدار شکلاتی خوشمزه و پنبه ای برای صبحانه و عصرانه

دستور پخت نان مغزدار شکلاتی

نان مغزدار شکلاتی یکی از نان های خوشمزه صبحانه است که بافتی پنبه ای دارد و با چای یا شیر می توانید آن را میل کنید. این نان می تواند برای کودکانی که به صبحانه خوردن علاقه ندارند نیز جذاب باشد و باعث صبحانه خوردن آن ها شود. امروز در کولاک طرز تهیه نان مغزدار شکلاتی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

آب ولرم ۱۰۰گرم یا ۱/۲ لیوان
شیر ولرم ۱۰۰ گرم یا ۱/۲ لیوان
خمیر مایه فوری ۱ ق مربا خوری
شکر ۲ ق غذا خوری
روغن مایع ۲ ق غذا خوری
نمک ۱ ق چای خوری
آرد ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم
شکلات به میزان لازم

طرز تهیه نان مغزدا شکلاتی

مرحله اول: ترکیب کردن مواد لازم

ابتدا شیر ولرم و آب ولرم و خمیر مایه را همراه شکر در یک کاسه بریزید و مواد را با قاشق مخلوط کنید. سپس روغن مایع را اضافه کنید و تخم مرغ را شکسته و سفیده را به کاسه اضافه کرده و زرده را برای رومال کنار بزارید.

مرحله دوم: ورز دادن و استراخت دادن به خمیر

مواد را خوب هم بزنید سپس نمک را همراه آرد کم کم اضافه کنید و ابتدا با قاشق سپس با دست هم بزنید. یک سطح صاف را آردپاشی کنید و خمیر تهیه شده را روی آن به مدت ۵ الی ۶ دقیقه خوب ورز داده سپس در یک کاسه آردپاشی شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید و صبر کنید تا حجم آن دو برابر شود.

مرحله سوم: پخت نان مغزدار شکلاتی در فر

پف خمیر را با دست گرفته و آن را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را پهن کرده و شکلات در آن قرار دهید سپس آن را جمع کرده و با دست گرد کنید. در ادامه در سینی فر چرب شده نان ها را چیده و به مدت ۲۰ دقیقه به آن استراحت دهید سپس با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر هم زده شده روی نان ها را رومال کنید و آن را در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.

فوت و فن های طرز تهیه نان مغزدار شکلاتی

  1. برای تزیین روی این نان می توانید بعد از رومال کردن مقداری کنجد یا پودر پسته روی آن بریزید  سپس در فر قرار دهید.
  2. برای استفاده از شکلات می توانید از شکلات تلخ و یا شیری نیز استفاده کنید.
  3. از خمیرمایه تازه استفاده کنید.
  4. مقدار آرد تقریبی است زیرا آب خور ها آرد ها باهم متفاوت است و باید کم کم اضافه شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا