انواع شیرینی و کیک

طرز تهیه شیرینی پادرازی قزوین با پیمانه در دو طعم ساده و کاکائویی

دستور پخت شیرینی پادرازی خانگی

شیرینی پادرازی یکی از شیرینی های قزوینی است که شما می توانید آن را در سه طعم و رنگ قهوه ای، سفید و زرد تهیه کنید که البته در این دستور فقط رنگ های قهوه ای و سفید تهیه شده است. با استفاده از این دستور می توانید ۳۰ عدد شیرینی تهیه کنید. امروز در کولاک طرز تهیه شیرینی پادرازی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

آرد سفید قنادی ۱۵۰ گرم یا ۱ پیمانه
پودر قند ۷۵ گرم یا ۱/۲ پیمانه
روغن جامد ۷۰ گرم یا ۱/۳ پیمانه
پودر هل ۱/۲ ق چای خوری
وانیل ۱/۲ ق چای خوری
پودر کاکائو ۱ ق چای خوری

طرز تهیه شیرینی پادرازی

مرحله اول: ترکیب کردن مواد لازم

پودر قند را الک کنید و در یک کاسه بریزید سپس روغن جامد را روی حرارت ملایم آب کنید و وقتی خنک شد به کاسه اضافه کنید و در ادامه وانیل را نیز بیفزایید و با همزن برقی به قدری هم بزنید تا سبک و یکدست شود. آرد را در کاسه الک کنید و ابتدا با لیسک هم بزنید سپس با نوک انگشتان دست خود خمیر را خوب جمع کنید تا یک گلوله شود اما ورز ندهید.

مرحله دوم: استراحت دادن به خمیر

خمیر تهیه شده را به دو قسمت تقسیم کنید و یک قسمت را در کیسه قرار دهید سپس به قسمت دیگر مقداری پودر کاکائو الک شده اضافه کرده و با نوک انگشت خوب ترکیب کنید آن را نیز در یک کیسه دیگر قرار دهید. هر دو کیسه را در محیط خنک قرار داده تا به مدت یک ساعت استراحت کند.

مرحله سوم: پخت شیرینی در فر

در این مرحله خمیر ها را در همان کیسه به قطر نیم سانت پهن کنید و با چاقو برش های یکسان بزنید. سپس هر برش را گرد کنید و با دست کمی آن را پهن و شبیه به پادرازی کنید سپس شیرینی ها را در سینی بچینید. مقداری خرفه روی شیرینی ها بریزید و آن را در فر با دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۷ تا ۸ دقیقه قرار دهید.

مرحله چهارم: پخت شیرینی در تابه

در ابتدا کف یک تابه کاغذ روغنی پهن کنید و شیرینی ها را روی آن چیده سپس تابه را روی گاز قرار دهید. یک شعله پخش کن نیز روی شعله گاز قرار داده و حرارت را ملایم کنید. مدت زمان لازم برای پخت شیرینی تقریبا ۳۰ دقیقه می باشد.

فوت و فن های طرز تهیه شیرینی پادرازی

  1. روغن جامد ذوب شده اگر داغ باشد پودر قند سفت می شود پس حتما بعد از ذوب کردن بذارید خنک شود و بعد حدود ۳ الی ۴ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
  2. اگر برای پخت شیرینی از فر برقی یا تستر استفاده می کنید باید بین ۱۴۰ تا ۱۵۰ درجه باشد.
  3. به جای وانیل می توانید از پودر هل نیز در تهیه شیرینی پادرازی استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا