انواع ترشی

طرز تهیه ترشی لبو قرمز و ملس با انار به روشی ساده در خانه

دستور تهیه ترشی لبو خانگی

ترشی لبو یکی از ترشی های خوش رنگ و خوشمزه است که می توانید در خانه آن را تهیه کنید. این ترشی در مدت زمان ۲۴ ساعت آماده می شود و قابل خوردن است و شما می توانید از آن در کنار سایر غذا ها به عنوان دورچین نیز استفاده کنید. از خواص لبو می توان به مفید برای قلب، جلوگیری از سرطان، بهبود گوارش و… اشاره کرد. امروز در کولاک طرز تهیه ترشی لبو را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

لبو ۱ کیلو
انار ۲ عدد
آب لبو ۲ پیمانه یا ۴۰۰ میلی لیتر
سرکه ۲۰۰ میلی لیتر
عسل ۳ تا ۴ ق غذا خوری

طرز تهیه ترشی لبو

مرحله اول: پخت لبو و دان کردن انار

ابتدا لبو ها را با آب بشورید و در یک قابلمه بریزید و به آن مقداری آب اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به مدت ۴۵ دقیقه لبو ها آب پز شود. در این مدت انار ها را شسته و با چاقو پوست کرده و دان کنید و در یک ظرف بریزید. بعد از پخت لبو در یک کاسه آب سرد بریزید و چند تکه یخ به آن اضافه کنید و لبو ها را در آن قرار دهید تا پوست آن ها به راحتی جدا شود.

مرحله دوم: برش زدن لبو

پوست لبو ها را جدا کرده و با استفاده از یک کاتر به عرض ۱ سانتی متر لبو ها را برش بزنید. آب لبو را در یک کاسه بزرگ بریزید و به آن سرکه و مقداری آب اضافه کنید و هم بزنید. در یک شیشه درب دار تمیز ابتدا یک لایه انار دان شده بریزید و روی آن لبو های برش زده را اضافه کنید و این کار را تا جایی که لبو و انار تمام شود ادامه دهید.

مرحله سوم: تهیه ترشی

در این مرحله ترکیب سرکه و آب لبو را به شیشه و مواد اضافه کنید و صبر کنید تا خنک شود سپس درب شیشه را بسته و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید سپس می توانید این ترشی را میل کنید.

فوت و فن های طرز تهیه ترشی لبو

  1. به جای عسل می توانید از ۱ پیمانه شکر نیز استفاده کنید.
  2. برای اینکه لبو ها رنگ خود را بیشتر حفظ کنند آن ها را با پوست بپزید.
  3. توجه داشته باشید سرکه ای که در تهیه این ترشی استفاده می کنید نیازی به جوشاندن ندارد.
  4. این ترشی را می توانید بدون استفاده از انار نیز تهیه کنید اما استفاده از انار طعم خاصی به این ترشی می دهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا