انواع شیرینی و کیک

طرز تهیه شیرینی پسته ای خانگی مخصوص نوروز در فر و تابه

دستور پخت شیرینی پسته ای در خانه

شیرینی پسته یکی از شیرینی های ساده است که طعمی متفاوت و لذیذ دارد و می تواند گزینه خوبی برای پذیرایی شب عید شما باشد. ترکیب این شیرینی با چای یک ترکیب فوق العاده خوب است که از آن می توانید به عنوان عصرانه نیز استفاده کنید. یکی ز مزیت های این شیرینی ایت است که شما می توانید آن را به شکل دلخواه تهیه کنید. امروز در کولاک طرز تهیه شیرینی پسته را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

شیر عسلی ۳۵ گرم
آرد قنادی ۱۷۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ۴۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
عرق هل یا پودر هل ۱ ق چای خوری
پودر پسته ۳۵ گرم
نمک ۱ پنس

طرز تهیه شیرینی پسته

مرحله اول: ترکیب کردن مواد لازم

ابتدا کره را از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط و نرم شود سپس آن را در یک کاسه بریزید و پودر قند را الک کرده و به کره بیفزایید و با همزن برقی به خوبی هم بزنید تا پوک و یکدست شود. زرده تخم مرغ را نیز به مواد اضافه کنید سپس شیر عسلی را نیز بیفزایید و دوباره هم بزنید.

مرحله دوم: استراحت دادن به خمیر

در این مرحله آرد را الک کرده و در چند مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. نمک و پودر هل را نیز اضافه کرده و مخلوط کنید. پسته را در آسیاب ریخته و پودر کنید سپس به مواد اضافه کنید. خمیر شیرینی تهیه شده را در یک کیسه فریزر بریزید و با وردنه کمی آن را پهن کنید و به مدت ۳۰ دقیقه به آن استراحت دهید.

مرحله سوم: پخت شیرینی در فر

بعد از استراحت شیرینی ها را مهر دلخواه زده و در سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه ابتدا در یخچال قرار داده سپس در فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا شیرینی به خوبی بپزد.

مرحله چهارم: پخت شیرینی در تابه

ابتدا یک کاغذ روغنی روی تابه دو طرفه قرار داده و شیرینی ها را در آن بچینید و یک دمکنی روی درب تابه قرار داده و تابه را روی حرارت ملایم بزارید تا به خوبی بپزد تا آماده شود.

فوت و فن های طرز تهیه شیرینی پسته

  1. شیر عسلی قابل حذف است اما باید به جای آن از مقدر بیشتری پودر قند استفاده کنید.
  2. به جای کره می توانید از روغن صاف قنادی یا روغن نیمه جامد استفاده کنید.
  3. بعد از پخت شیرینی ابتدا به مدت یک ساعت صبر کنید تا خنک شود سپس از ظرف جدا کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا