انواع شیرینی و کیک

طرز تهیه شیرینی رسپیری نسکافه ای ویژه نوروز با فر و بدون فر

دستور پخت شیرینی رسپیری خانگی

شیرینی رسپیری یکی شیرینی خوشمزه است که شما می توانید آن را در خانه برای عید تهیه کنید. این شیرینی را می توانید با نسکافه یا قهوه تهیه کنید که در این دستور از نسکافه استفاده شده است. امروز در کولاک طرز تهیه شیرینی رسپیری را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

آرد ۲۲۵ گرم یا ۱ و ۱/۲ پیمانه
مارگارین ۲۲۵ گرم یا ۱ پیمانه
پودر قند ۵۰ گرم یا ۱/۳ پیمانه
نشاسته ذرت ۵۰ گرم یا ۱/۳ پیمانه
پودر نسکافه ۲ ق غذا خوری
آب جوش ۱ ق غذا خوری
وانیل ۱/۸ ق چای خوری
شکلات چیپسی برای تزیین

طرز تهیه شیرینی رسپیری

مرحله اول: ترکیب کردن مواد لازم

کره نرم شده را به همراه پودر قند و وانیل در یک کاسه بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا پف کند و کرم مانند شود. در یک لیوان آب جوش ریخته و نسکافه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود سپس به مواد ترکیب شده بیفزایید.

مرحله دوم: اضافه کردن آرد

آرد و نشاسته را الک کرده و به موا  مخلوط شده اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید تا مخلوط شود. مواد را داخل قیف قنادی بریزید و با ماسوره روی سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده اید پایپ کنید. وسط هر کدام از شیرینی ها یک شکلات چیپسی قرار دهید سپس سینی فر را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در یخچال یا فریزر قرار دهید.

مرحله سوم: پخت شیرینی رسپیری در فر

شیرینی ها را در سینی فر که چرب کردید با فاصله از هم بچینید سپس شیرینی ها را در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا شیرینی ها به خوبی بپزد. دمای فر باید روی ۱۷۵ درجه باشد و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه شیرینی ها بپزد.

مرحله چهارم: پخت شیرینی رسپیری بدون فر

در ابتدا کف یک تابه کاغذ روغنی پهن کنید و شیرینی ها را روی آن چیده سپس تابه را روی گاز قرار دهید. یک شعله پخش کن نیز روی شعله گاز قرار داده و حرارت را ملایم کنید. مدت زمان لازم برای پخت شیرینی تقریبا ۳۰ دقیقه می باشد.

فوت و فن های طرز تهیه شیرینی رسپیری

  1. برای حل کردن نسکافه توجه داشته باشید که نباید از مقدار بیشتری آب استفاده کنید چون باعث خراب شدن شیرینی شما می شود.
  2. بعد از سرد شدن شیرینی ها می توانید به دلخواه مقداری پودر قند روی آن ها الک کنید.
  3. برای تزیین روی این شیرینی به جای شکلات چیپسی از تخم خرفه نیز می توانید استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا