انواع شیرینی و کیک

طرز تهیه شیرینی برنجی سفید خانگی نرم و خوش طعم به روش قنادی

دستور پخت شیرینی برنجی ساده

شیرینی برنجی سفید یکی از شیرینی های اصیل قزوینی است که در پذیرایی های عید از آن استفاده می شود. تهیه این شیرینی آسان است و به راحتی می توانید آن را برای عید خود تهیه کنید. یکی از مزیت های این شیرینی است که شما می توایند با استفاده از مهر های مختلف شکل های خاص و شیک به شیرینی خود بدهید. امروز در کولاک طرز تهیه شیرینی برنجی سفید را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

روغن نیمه جامد ۱۲۵ گرم
پودر قند ۸۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
پودر هل ۱/۲ ق چای خوری
گلاب ۱ ق غذا خوری
آرد برنج ۲۵۰ گرم

طرز تهیه شیرینی برنجی سفید

مرحله اول: ترکیب کردن مواد لازم

در این مرحله روغن را در یک کاسه بریزید و پودر قند را دو بار از الک رد کنید و به روغن اضافه کنید سپس با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا حالت کرمی پیدا کند. زرده تخم مرغ را همراه پودر هل اضافه کنید. در ادامه مقداری گلاب نیز بیفزایید و به مدت ۱ دقیقه هم بزنید.

مرحله دوم: اضافه کردن آرد برنج

۱/۲ آرد برنج را ابتدا الک کرده سپس به مواد ترکیب شده اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. باقی آرد را کم کم اضافه کنید و خمیر را با دست جمع کنید. در ادامه خمیر را بین دو دست ماساژ دهید تا خمیر به طور کامل منسجم شود. خمیر را در کیسه فریزر بریزید و به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در یخچال یا یک محیط خنک قرار دهید تا استراحت کند.

مرحله سوم: استراحت دادن به خمیر شیرینی

خمیر را بعد از استراحت دادن کمی با دست ورز دهید و در کیسه قرار دهید سپس به اندازه یک گردو از مواد بردارید و در کف دست کمی ماساژ دهید تا لطیف شود سپس آن را با دست گرد و گلوله مانند کنید و در سینی قرار دهید و با مهر دلخواه روی آن طرح بیندازید.

مرحله چهارم: پخت شیرینی های برنجی سفید

روی شیرینی ها را می توایند به دلخواه با خرفه یا خلال پسته تزیین کنید یا بزارید همان طور ساده باشد. در ادامه سینی فر را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ تا ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزد.

مرحله پنجم: پخت شیرینی بدون فر

برای این کار ابتدا کف یک تابه دو طرف را چرب کنید سپس شیرینی های تهیه شده را در آن بچینید و روی گاز با شعله کم قرار دهید و بزارید شیرینی ها به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزد سپس از تابه شیرینی ها را خراج کرده و در ظرف سرو بچینید نوش جان.

فوت و فن های طرز تهیه شیرینی برنجی سفید

  1. به جای ماساژ دادن خمیر در مراحل اول می توانید خمیر را دو بار از چرخ گوشت رد کنید تا نرم شود ترک نخورد.
  2. شما می توانید نان برنجی را در رنگ های قهوه ای و زرد نیز با اضافه کردن پودر کاکائو و زعفران به جای گلاب و هل تهیه کنید.
  3. این شیرینی در محیط خنک و خشک ماندگاری بسیار بالایی دارد و اگر می خواهید خیلی تازه بماند می توانید آن را در فریزر قرار دهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا