آموزش آشپزی

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان مجلسی با طعم و مزه عالی در قابلمه

دستور پخت ته چین مرغ و بادمجان برای 4 نفر

ته چین مرغ و بادمجان یکی از انواع ته چین ها است که با استفاده از مرغ و بادمجان و به همراه سایر مواد لازم برای تهیه ته چین تهیه می شود. ترکیب بادمجان با مرغ یک ترکییب خوشمزه است و می تواند تجربه خوبی باشد. شما می توانید از ته چین به عنوان یک وعده اصلی یا به عنوان دورچین ظرف های خود استفاده کنید. امروز در کولاک طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

برنج ۳ پیمانه
ماست ۱ لیوان
زرده تخم مرغ ۳ عدد
زعفران دم کرده ۳ ق غذا خوری
بادمجان ۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
مرغ ۲ تکه
زرشک ۱/۳ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ لیوان
پیاز کوچک ۱ عدد
دارچین کمی

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان

مرحله اول: پخت مرغ و گرفتن تلخی بادمجان

مرغ را در یک قابلمه ریخته و به آن مقداری آب اضافه کنید سپس گاز را روشن کنید و یک پیاز را پوست کرده و خرد کنید سپس همراه نمک و ادویه های گفته شده به قابلمه اضافه کنید. بادمجان ها را با چاقو پوست کنید و حلقه ای برش بزنید سپس حلقه ای برش بزنید و در مخلوط آب و نمک بریزید و بزارید برای مدتی بماند تا تلخی بادمجان گرفته شود.

مرحله دوم: سرخ کردن بادمجان

در ادامه بادمجان ها را در آبکش بریزید و با یک دستمال خشک کنید سپس در یک تابه روغن بریزید و آن را روی گاز قرار دهید تا روغن کمی داغ شود سپس بادمجان ها را در آن سرخ کنید. زرشک را در سینی بریزید و پاک کنید سپس با مقداری آب سرد بشورید و خشک کنید در ادامه در یک تابه کمی روغن بریزید وزرشک را همراه زعفران مقداری تفت دهید.

مرحله سوم: ترکیب کردن مواد با ماست و سایر مواد ترکیب شده

وقتی مرغ پخت و مقداری آب در آن بود مرغ را ریش ریش کنید و همراه زرشک کمی تفت دهید. در ادامه برنج را نیز که باید از قبل خیسانده باشید را در یک قابلمه بریزید و روی گاز قرار دهید تا نیم پز شود. در یک کاسه تخم مرغ را بریزید و به قدری هم بزنید تا به طور کامل باز شود سپس مقداری زعفران و زردچوبه را همراه ماست و روغن به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. نصف برنج نیم پز را به مواد اضافه کرده و ترکیب کنید.

مرحله چهارم: پخت ته چین

در این مرحله کف یک قابلمه را چرب کنید سپس از مواد زرد رنگ تهیه شده بریزید و با پشت قاشق آن را فشرده و صاف کنید سپس یک لایه بادمجان و مرغ تفت داده شده  بچینید و روی آن برنج سفید ترکیب شده با ماست و سایر مواد را بریزید و آن را نیز فشرده کنید و روی درب قابلمه یک دمکنی قرار دهید و بزارید ته چین به مدت یک ساعت بپزد.

فوت و فن های طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان

  1. در هنگام تفت دادن زرشک با زعفران می توانید مقداری شکر و گلاب نیز برای طعم و عطر بیشتر اضافه کنید.
  2. اگر از بادمجان دلمه ای استفاده کنید بهتر است چون گوشت بیشتری دارد.
  3. زرشک قابل حذف است و می توانید از آن استفاده نکنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا