آموزش آشپزی

طرز تهیه چای دو رنگ ایرانی بدون شکر و نبات با قند مخصوص خواستگاری

دستور تهیه چای دو رنگ در خانه

چای دو رنگ را معمولا در جشن ها و بخصوص مراسم خواسگاری سرو می کنند. همان طور که از اسم این چای مشخص است دو رنگ است و قسمت ته فنجان چای سفید بوده و قسمت بالایی با چای دم کشیده پر می شود. این چای به دلیل استفاده از شکر یا قند ترکیب شده با آب جوش قسمت ته آن دیگر نیازی به قند ندارد و با هم زدن چای در هنگام میل کردن شیرین می شود. مقدار مواد گفته شده در دستور برای تهیه یک استکان چای است و اگر برای مقدار های بیشتر می خواهید کافی است به همان نسبت مواد را بیشتر کنید. امروز در کولاک طرز تهیه چای دو رنگ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

چای سیاه ۱ ق مربا خوری
قند ۶ حبه
آب جوش یه میزان لازم

طرز تهیه چای دو رنگ

مرحله اول: حل کردن قند در آب جوش

مقداری آب در کتری بریزید و روی گاز قرار دهید سپس گاز را روشن کنید تا آب به جوش بیاید سپس به اندازه ۱/۳ استکان کمر باریک یا معمولی آب جوش بریزید و قند را در استکان ریخته و صبر کنید تا حل شود.

مرحله دوم: دم کشیدن چای و اضافه کردن آن به استکان

در ادامه چای را در قوری بریزید و روی آن آب جوش بریزید و درب آن را بسته و بزارید به مدت ۲۰ دقیقه چای به خوبی دم بکشد. در ادامه چای را کم کم و آرام به روی لایه اول اضافه کنید.

فوت و فن های طرز تهیه چای دو رنگ

  1. شما می توانید به جای قند از شکر نیز استفاده کنید که در این صورت باید از مقدار ۱ قاشق غذا خوری شکر استفاده کنید.
  2. این چای را با نبات نیز تهیه می کنند که در این صورت باید به جای حل کردن قند در آب جوش نبات را حل کنید.
  3. توجه داشته باشید که چای را باید قطه قطره و آرام به استکان اضافه کنید در غیر این صورت لایه ها با هم ترکیب می شوند.
  4. توجه داشته باشید که اصل این چای این است که شما به قدری قند در آن حل کرده باشید که اشباع شده باشد و اگر قند دیگری اضافه کنید در آن حل نشود. اما چون در این صورت چای خیلی شیرین می شود در دستور مقدار کمتری قند گفته شده است به همین دلیل شما می توانید بر حسب سلیقه خود مقدار قند را کم یا زیاد کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا