انواع شیرینی و کیک

طرز تهیه کیک ولنتاین قلبی لاکچری و جدید با خامه قنادی

دستور پخت کیک ولنتاین جدید

کیک ولنتاین قلبی یکی از کیک های خوشمزه و ساده است که می تواند گزینه خوبی برای روز ولنتاین باشد. این کیک با خامه تهیه می شود اما خامه کشی بسیار آسانی دارد و چون یک لایه روکش مخملی روی آن قرار می گیرد نیازی نیست نگران این باشید که خامه کشی روی کیک خیلی مرتب دربیاید. امروز در کولاک طرز تهیه کیک ولنتاین قلبی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

آرد ۲ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
شیر ۱ لیوان
روغن مایع ۱/۳ لیوان
بکینگ پودر ۱/۲ ق غذا خوری
وانیل ۱/۳ ق چای خوری
رنگ خوراکی قرمز کمی
خامه قنادی به میزان لازم
بیسکوییت پتی بور ۱ بسته

طرز تهیه کیک ولنتاین قلبی

مرحله اول: ترکیب کردن مواد مایع

مواد لازم را قبل از شروع پخت از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط شود سپس تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و با همزن برقی هم بزنید. شکر و وانیل را نیز اضافه کرده و با دور تند همزن برقی به خوبی هم زده تا کشدار و کرم رنگ شود. شیر و روغن را نیز به مواد اضافه کنید و با دور کند هم بزنید.

مرحله دوم: پخت کیک در فر

آرد را در یک کاسه بریزید و به آن بکینگ پودر را اضافه کرده سپس مواد را در الک ریخته و طی چند مرحله به مواد مایع اضافه کرده و هم بزنید تا مواد یکدست شود. در آخر رنگ خوراکی قرمز را نیز اضافه کرده و با مواد ترکیب کنید. در ادامه یک قالب قلبی را چرب کرده و مواد کیک را در آن بریزید سپس قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.

مرحله سوم: پخت کیک در قابلمه

برای این کار مانند مرحله قبل مواد کیک را در قالب قلبی بریزید و یک قابلمه را روی شعله گاز قرار دهید سپس یک ظرف کوچک در کف قابلمه قرار دهید و قالب را روی آن بگذارید. شعله گاز را روی حرارت کم قرار دهید سپس یک د مکنی نیز روی درب قابلمه بزارید و صبر کنید تا کیک بپزد.

مرحله چهارم: برش دادن کیک

بعد از اینکه کیک را از قالب درآوردید و خنک شد آن را به دو قسمت برش دهید و روی آن کمی ترکیب آب و شکر با فرچه بریزید سپس خامه قنادی را با همزن برقی به قدری بزنید تا فرم بگیرد و در ادامه خامه را در قیف قنادی ریخته و روی کیک پایپ کنید سپس با یک وسیله خامه را روی تمام سطح کیک پخش کنید. در ادامه قسمت دیگر کیک را روی قسمت خامه کشیده شده قرار دهید.

مرحله پنجم: خامه کشی کیک و تهیه قسمت مخملی

در این مرحله مقداری خامه روی کیک ریخته و آن را در تمام قسمت های کیک پخش کنید سپس بیسکوییت پتی بور را پودر کرده و به آن رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید و هم بزنید سپس در فر قرار دهید تا خشک شود. مواد پودری را روی تمام قسمت های کیک پخش کنید و کیک را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید.

فوت و فن های طرز تهیه کیک ولنتاین قلبی

  1. برای ترکیب کردن آرد و بکینگ پودر با مواد مایع نباید از همزن استفاده کنید چون باعث می شود پف بکینگ پودر از بین برود و برای این کار باید از قاشق استفاده کنید.
  2. برای تزیین روی کیک می توانید از شکلات و تاپر های کیک نیز استفاده کنید.
  3. توجه داشته باشید که نباید از مقدار زیادی رنگ خوراکی استفاده شود و همین که مواد رنگ قرمز بگیرد کافی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا