سلامت

از خواص شگفت انگیز  آووکادو چه می دانید؟

مجله اینترنتی کولاک، ترجمه: فریبا قهرمانی

آووکادو میوه ای سبز رنگ و سرشار از خاصیت است که به میوه اعجاب انگیز شناخته می شود. با خواص این میوه شگفت انگیز بیشتر آشنا شوید چه کسی آووکادو دوست ندارد؟ آووکادو در میان میوه ها دارای خاصیت تغذیه ای بالایی است و در میان آمریکایی ها جایگاه ویژه ای دارد و همیشه در تغذیه خود از آن استفاده می کنند. خوردن آن برای هر کسی می تواند فایده های بی شماری داشته باشد اگر شما باردار باشید یا دارای جوش صورت یا دیابت باشید به هر حال می تواند برایتان مفید باشد و ارزش غذایی بالایی دارد.آووکادو دارای جندین خاصیت فوق العاده است که شما را با چندی از آنها آشنا خواهیم کرد:

آووکادو

۱-کمک به کاهش وزن: آووکادو غنی از چربی های اشباع نشده و چربی های گیاهی است که برای سلامتی مفیدند. یک متخصص تغذیه در مرکز کالیفرنیا معتقد است که آووکادو برای افراد با وزن بالا بسیار مفید است زیرا مدت زمان بیشتری معده را پر نگه می دارد و بعد از خوردن غذا احساس سیری و رضایت بخشی دارند. همچنین آووکادو باعث دیر هضم شدن غذا از جمله کربوهیدرات ها و پروتئین ها می شود. طبق بررسی های انجام شده در سال ۲۰۱۳ محققین به این نتیجه رسیدند که خوردن آن موجب پایین آمدن وزن و کاهش اندازه دور کمر و شکم می شود و متخصصین توصیه می کنند که آووکادو را در رژیم غذایی خود بگنجانیم.

 

۲- آووکادو به جوان سازی پوست کمک می کند:آووکادو غنی از آنتی اکسیدان هایی است مانند کاروتنوئید، ویتامین ای و ویتامین سی که همه این ها می توانند به سلامتی پوست کمک کنند. برای دستیابی به خواص سودمند آووکادو لازم نیست آن را حتما به صورت خوراکی مصرف کنید زیرا آن زمانی بیشترین تاثیر را دارد که مستقیما بر روی پوست به کار برده شود. آووکادو دارای اسیدهای چرب مفیدی است که به طور طبیعی از پوست محافظت می کنند و مانع از آسیب رسیدن به پوست می شوند.

 

۳- کمک به بهبود و تقویت حافظه: متخصصین تغذیه بر این باورند که مواد غذایی حاوی فولات، ویتامین سی ، ویتامین ای که برای سلامتی بدن مفید هستند را باید مورد توجه خاص قرار داد. همچنین میوه هایی را مصرف کنیم که برای سلامت سلول های مغزی مفید هستند و از عصب مغز محافظت می کنند. در بررسی های انجام شده در سال ۲۰۱۷ که بر روی مصرفآووکادو انجام گرفت به این نتیجه رسیدند که نقش بسزایی در بهبود حافظه و یادگیری دارد.

 

۴- کاهش خطر حملات و امراض قلبی و عروقی: طبق بررسی های کریس اترتون متخصص امور تغذیه در دانشگاه در موردآووکادو که معتقد است تناسب اندام و پرهیز از مصرف کلسترول می تواند سلامت قلب را افزایش دهد. در این تحقیق مشخص شد که کاهش سطح کلسترول ال دی ال ریسک بیماری های قلبی و عروقی را کم می کند. ما نیاز داریم که روی مقوله تغذیه صحیح تمرکز کنیم که شامل مصرف منظم آووکادو و هر ماده غذایی که منبع روغن های خوب است، می شود و آن را در رژیم غذایی خود بگنجانیم.

 

۵- کمک به کنترل سطح قند خون: انجمن دیابت آمریکا به خوردن آووکادو توصیه کرده زیرا میزان قند آن بسیار کم است. از نظر دارا بودن چربی های ترانس هم می تواند هضم غذا را آسان کند و از بالا رفتن سطح قند خون پیشگیری کند. در یک مقاله که در سال ۲۰۰۷ منتشر شد به چربی های سالمی که به کنترل قند خون و سطح انسولین خون کمک می کنند اشاره شده است.

 

۶- آووکادودر دوران بارداری: آووکادو یک غذای منحصر به فرد و مغذی است که ریشه گیاهی دارد و دارای خواص بسیاری است که از ابتدای دوران جنینی و کودکی به سلامتی انسان کمک می کند و مصرف آن در دوران بارداری بسیار توصیه شده است. در بررسی هایی که در سال ۲۰۱۶ انجام گرفته به این نتیجه رسیده اند که این میوه منبعی بسیار غنی از فولات است که مصرف آن در دوران بارداری می تواند خطرات احتمالی را در زمان تولد کاهش دهد. آووکادو یک ماده غذایی بسیار مغذی و سودمند است که نقش اساسی و مهمی در سلامت همه ارگان های داخلی بدن دارد و آن را نه فقط در دوران بارداری بلکه در هر دوره از زندگی باید مصرف کنیم.

 

۷- تقویت سلامت استخوان: بافت استخوانی نیاز به کلسیم، روی، منیزیم، پتاسیم و ویتامین دی و ویتامین ک برای تشکیل مناسب دارد.آووکادو حاوی تمام این مواد مغذی است اما به ویژه ویتامین ک را داراست که در بسیاری از غذاها وجود ندارد. مصرف منظم آووکادو همراه با ورزش، تراکم استخوان را افزایش می دهد.

 

منبع:

medicaldaily

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا