طرز تهیه فسنجون با گوشت تکه ای گوساله یا گوسفندی لذیذ و مجلسی
دستور پخت خورش فسنجان با گوشت
فسنجون با گوشت یکی از غذاهای شمالی است که با استفاده از رب انار و گردو سابیده شده به همراه دیگر مواد تهیه می شود. خورشت فسنجان را با مرغ و گوشت قرمز و همچنین گوشت قلقلی تهیه می کنند که در این دستور با گوشت گفته شده است. شما می توانید از این خورش در مهمانی ها و جشن های خود به عنوان یک غذای مجلسی استفاده کنید. امروز در کولاک طرز تهیه فسنجون با گوشت را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
گردو | ۵۰۰ گرم |
گوشت گوساله | ۴۰۰ گرم |
پیاز متوسط | ۲ عدد |
رب انار | ۱ ق غذا خوری سر پر |
رب گوجه | ۱ ق غذا خوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه فنجون با گوشت
مرحله اول: سابیدن گردو ها
ابتدا گردو را بشکنید سپس آن را با دست کمی خرد کنید و در ادامه در چرخ گوشت یا غذاساز بریزید تا خرد و خمیری شود. مقداری آب به آن اضافه کنید و آن را از صافی عبور دهید تا قسمت های بزرگ جدا شوند. گردوهای از صافی رد شده را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحله دوم: پخت گوشت
در این مرحله پیاز ها را پوست کنید و با رنده خرد کنید و در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را تفت دهید و وقتی سبک شد فلفل و زردچوبه را همراه گوشت اضافه کنید. بعد از مدتی که رنگ گوشت تغییر کرد مواد تابه را به مواد داخل قابلمه حاوی گردو اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم: جا افتادن خورش
وقتی گردو و گوشت تغییر رنگ داد رب انار را اضافه کرده و هم بزنید. رب گوجه را در یک تابه همراه مقداری روغن تفت دهید تا خوش رنگ شود سپس به خورشت اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا مواد بپزد و جا بیفتد.
فوت و فن های طرز تهیه فسنجون با گوشت
- برای اینکه خورش فسنجون شما بیشتر روغن بیندازد می توانید نیم ساعت قبل از خاموش کردن گاز ۴ تکه یخ به آن اضافه کنید.
- برای اینکه خورش شما ملس تر و کمی شیرین تر شود می توانید از مقداری سیب رنده شده در هنگام اضافه کردن رب استفاده کنید.
- اگر می خواهید فسنجان شما مزه ترش تر داشته باشد می توانید همراه رب انار از مقداری رب آلوی ترش نیز استفاده کنید.
- رب گوجه فرنگی را می توانید حذف کنید و استفاده از آن باعث خوش رنگ شدن خورش شما می شود.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |