انواع خورشت

طرز تهیه فسنجون با گوشت تکه ای گوساله یا گوسفندی لذیذ و مجلسی

دستور پخت خورش فسنجان با گوشت

فسنجون با گوشت یکی از غذاهای شمالی است که با استفاده از رب انار و گردو سابیده شده به همراه دیگر مواد تهیه می شود. خورشت فسنجان را با مرغ و گوشت قرمز و همچنین گوشت قلقلی تهیه می کنند که در این دستور با گوشت گفته شده است. شما می توانید از این خورش در مهمانی ها و جشن های خود به عنوان یک غذای مجلسی استفاده کنید. امروز در کولاک طرز تهیه فسنجون با گوشت را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

گردو ۵۰۰ گرم
گوشت گوساله ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
رب انار ۱ ق غذا خوری سر پر
رب گوجه ۱ ق غذا خوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه فنجون با گوشت

مرحله اول: سابیدن گردو ها

ابتدا گردو را بشکنید سپس آن را با دست کمی خرد کنید و در ادامه در چرخ گوشت یا غذاساز بریزید تا خرد و خمیری شود. مقداری آب به آن اضافه کنید و آن را از صافی عبور دهید تا قسمت های بزرگ جدا شوند. گردوهای از صافی رد شده را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله دوم: پخت گوشت

در این مرحله پیاز ها را پوست کنید و با رنده خرد کنید و در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را تفت دهید و وقتی سبک شد فلفل و زردچوبه را همراه گوشت اضافه کنید. بعد از مدتی که رنگ گوشت تغییر کرد مواد تابه را به مواد داخل قابلمه حاوی گردو اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله سوم: جا افتادن خورش

وقتی گردو و گوشت تغییر رنگ داد رب انار را اضافه کرده و هم بزنید. رب گوجه را در یک تابه همراه مقداری روغن تفت دهید تا خوش رنگ شود سپس به خورشت اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا مواد بپزد و جا بیفتد.

فوت و فن های طرز تهیه فسنجون با گوشت

  1. برای اینکه خورش فسنجون شما بیشتر روغن بیندازد می توانید نیم ساعت قبل از خاموش کردن گاز ۴ تکه یخ به آن اضافه کنید.
  2. برای اینکه خورش شما ملس تر و کمی شیرین تر شود می توانید از مقداری سیب رنده شده در هنگام اضافه کردن رب استفاده کنید.
  3. اگر می خواهید فسنجان شما مزه ترش تر داشته باشد می توانید همراه رب انار از مقداری رب آلوی ترش نیز استفاده کنید.
  4. رب گوجه فرنگی را می توانید حذف کنید و استفاده از آن باعث خوش رنگ شدن خورش شما می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا