انواع غذا ها

طرز تهیه آش اوماج تبریزی ساده و مقوی برای سرما خوردگی

دستور پخت آش اوماج

آش اوماج یکی از آش های لعاب دار و خوشمزه ای است که در شهر های همدان، تبریز و… تهیه می شود که در این دستور به سبک تبریزی گفته شده است. این آش برای دوران بیماری به خصوص سرماخوردگی بسیار مفید است. از این آش همچنین می توانید به عنوان عصرانه یا پیش غذا نیز استفاده کنید. امروز در کولاک طرز تهیه آش اوماج را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

پیاز ۵۰۰ گرم
عدس ۱ لیوان
سبزی شامل تره، مرزه و ریحان مقداری
عصاره مرغ آماده ۲ عدد
فلفل سیاه و قرمز کمی
روغن یا کره به میزان لازم
آرد ۲ ق غذا خوری
آب سرد ۱/۲ لیوان

مواد لازم برای تهیه اوماج

آرد ۳ ق غذا خوری
آب ۲ ق غذا خوری

طرز تهیه آش اوماج

مرحله اول: تفت دادن پیاز و پخت عدس

عدس را از قبل با مقداری آب خیس کنید و کنار بزارید. پیاز ها را پوست کرده و با چاقو خلالی خرد کنید سپس در یک قابلمه روغن بریزید و پیاز ها را در آن ریخته و تفت دهید سپس به آن زردچوبه  اضافه کنید و هم بزنید. آب را از عدس جدا کرده و عدس را به پیاز ها بیفزایید و هم بزنید. مقداری آب به مواد اضافه کرده و درب قابلمه را ببندید تا مواد به خوبی بپزد.

مرحله دوم: تهیه اوماج و اضافه کردن سبزی

در این مرحله برای تهیه اوماج ۲ قاشق غذا خوری آرد را در یک کاسه بریزید و ۲ قاشق غذا خوری آب به آن اضافه کرده و با دست مواد را هم بزنید تا اوماج تهیه شود. اوماج تهیه شده را به مواد آش اضافه کنید سپس سبزی را نیز خرد کرده و بیفزایید. عصاره مرغ را همراه فلفل سیاه و قرمز به آش اضافه کنید و مقداری هم بزنید.

مرحله سوم: اضافه کردن آب و آرد

وقتی مواد به خوبی پخت آرد و نصف لیوان آب را با هم ترکیب کرده و به آش اضافه کنید و بعد از مقداری پخت گاز را خاموش کرده و آش را در ظرف سرو بریزید و نوش جان کنید.

فوت و فن های طرز تهیه آش اوماج

  1. عصاره مرغ قابل حذف است و بر حسب سلیقه می توانید آن را حذف کنید.
  2. اگر بعد از تهیه اوماج مقداری سفت بود می توانید آن را رنده کرده و به آش اضافه کنید.
  3. ترکیب آرد و آب که در آخر پخت اضافه می شود قابل حذف است اما استفاده از آن باعث بیشتر شدن لعاب این آش می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا