انواع غذا ها

طرز تهیه حلیم با بلغور گندم و گوشت و مرغ کشدار و عالی

دستور پخت حلیم بلغور گندم

حلیم با بلغور گندم نیز شبیه به تهیه حلیم با گندم است و به آسانی قابل تهیه است و تنها تفاوت این حلیم این است که به دلیل استفاده از بلغور لعاب بیشتری خواهد داشت. شما می توانید این حلیم را در وعده صبحانه یا به عنوان شامی سبک میل کنید. امروز در کولاک طرز تهیه حلیم با بلغور گندم را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

بلغور گندم ۵۰۰ گرم
گوشت گوسفند ۲۵۰ گرم
سینه مرغ ۲۰۰ گرم
کره یا روغن ۵۰ گرم
نمک ۱ ق مربا خوری
پیاز ۲ عدد متوسط
چوب دارچین ۱ تکه

طرز تهیه حلیم با بلغور گندم

مرحله اول: پخت بلغور

بلغور گندم را از چند ساعت قبل با مقداری آب شسته و بزارید خیس بخورد. سپس بلغور را در یک قابلمه ریخته و به آن آب و نمک اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار داده و بزارید بپزد. در یک قابلمه دیگر مرغ و گوشت را بریزید و به آن دارچین اضافه کنید سپس پیاز را پوست کرده و تکه کنید و به قابلمه اضافه کنید.

مرحله دوم: ریش ریش کردن گوشت

قابلمه را روی حرارت قرار داده تا گوشت به خوبی بپزد. در ادامه بعد از پخت آب گوشت را به حلیم اضافه کنید. چوب دارچین را از قابلمه خارج کرده و گوشت را با گوشکوب برقی له و پوره کنید سپس مرغ را با چنگال ریش ریش کنید و به گوشت اضافه کنید و هم بزنید. بعد از سه ساعت از پخت بلغور آن را با گوشکوب برقی پوره کنید.

مرحله سوم: پخت حلیم

گوشت و مرغ را به حلیم اضافه کنید و بعد از چند دقیقه نصف کره را همراه نمک به حلیم افزوده و چند دقیقه صبر کنید سپس از روی گاز قابلمه را برداشته و صبر کنید تا مقداری خنک شود سپس در ظرف سرو ریخته و با باقی کره که باید ذوب کرده باشید روی حلیم را تزیین کنید نوش جان.

فوت و فن های طزر تهیه حلیم با بلغور گندم

  1. به جای کره می توانید از روغن کرمانشاهی نیز استفاده کنید.
  2. برای تزیین روی حلیم می توانید از کنجد یا پیاز داغ نیز استفاده کنید.
  3. شما می توانید مرغ یا گوشت را حذف کرده و فقط از یکی از آن ها استفاده کنید.
  4. اگر شما حلیم خود را با شکر میل می کنید میزان نمک گفته شده در دستور مناسب است اما در غیر این صورت بهتر است مقدار بیشتری نمک اضافه کنید تا حلیم طعم بیشتری بگیرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا