موساکا یک غذای یونانی است که به آن گراتن بادمجان نیز می گویند. شما می توانید موساکا را برای وعده شام یا نهار خود تهیه و از خوردن آن لذت ببرید. در تهیه موساکا از لایه های بادمجان به همراه سیب زمینی و یک لایه مواد گوشتی به همراه سس بشامل و پنیر پیتزا استفاده می شود. امروز در کولاک طرز تهیه موساکا را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
سیب زمینی بزرگ | ۳ عدد |
بادمجان بزرگ | ۲ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
رب گوجه | ۲ ق غذا خوری |
روغن مایع | به میزان لازم |
نمک، فلفل، دارچین و آویشن | به میزان دلخواه |
شیر | ۲ لیوان |
آرد | ۳ ق غذا خوری |
کره | ۲۵ گرم |
طرز تهیه موساکا
مرحله اول: تفت دادن پیاز
پیاز را پوست کرده و با چاقو خرد کنید سپس در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را د رآن تفت دیهد تا سبک و شیشه ای شود سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و تفت دهید. سیر را نیز با رنده خرد کرده و همراه ادویه ها و نمک به مواد داخل تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله دوم: تهیه سس بشامل
بعد از کمی تفت دادن رب را اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ رب باز شود. در آخر مقداری اب به تابه اضافه کنید و بزارید مقداری این ترکیب روی حرارت بماند و کمی غلیظ شود. برای تهیه سس بشامل ابتدا کره را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شود. آرد را به کره اضافه کرده و مقداری تفت دهید سپس شیر هم دمای محیط را در دو مرحله به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. ادویه ها را به سس اضافه کرده و مقداری صبر کنید تا سس به غلظت برسد سپس از روی گاز بردارید.
مرحله سوم: سرخ کردن سیب زمینی و بادمجان
سیب زمینی ها را پوست کرده و ورقه ای خرد کنید سپس در یک تابه مقداری روغن ریخته و سیب زمینی ها را در آن سرخ کنید. بادمجان ها را نیز پوست کنده و خرد کنید و در مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود سپس بادمجان ها را نیز سرخ کنید. در ادامه کف ظرف موردنظر را سس بشامل بریزید و یک لایه سیب زمینی بچینید.
مرحله چهارم: اضافه کردن سایر لایه ها
یک لاه بادمجان نیز بچینید سپس یک لایه از مواد گوشتی تهیه شده بریزید و روی آن را دوباره سس بشامل بریزید و دوباره تا جایی که ظرف پر شود لایه ها را به ترتیب بچینید. در آخر یک لایه پنیر پیتزا ریخته و ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد و طلایی شود.
فوت و فن های طرز تهیه موساکا
- شما می توانید برای تهیه مواد گوشتی از فلفل دلمه ای و قارچ خرد شده نیز استفاده کنید.
- می توانید از مقداری جوز هندی به همراه سایر ادویه ها استفاده کنید.
- برای تهیه سس بشامل باید حرارت گاز حتما متوسط باشد.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |