انواع غذا ها

طرز تهیه کوفته تبریزی ساده و مجلسی برای ۴ نفر + راز خوشمزگی

دستور پخت کوفته تبریزی

کوفته تبریزی یکی از ستنی ترین و لذیذ ترین غذاهای تبریزی است. شما می توانید می توانید این کوفته را تهیه و برای مواد میانی از زرشک یا آلو به همراه سایر مواد استفاده کنید. تهیه کوفته یک سری نکات دارد که باعث می شود کوفته شما وا نرود یا خیلی سفت نشود که با رعایت این نکات شما می توانید یک کوفته حرفه ای در منزل تهیه و نوش جان کنید. امروز در کولاک طرز تهیه کوفته تبریزی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

گوشت مخلوط گوسفند و گوساله ۵۵۰ گرم
لپه ۱ و ۱/۲ لیوان
برنج ۱/۲ لیوان
سبزی کوفته ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
گردو کمی
برگه زردآلو مقداری
پیاز سرخ شده به میزان لازم برای مواد میانی
زرشک به اندازه دلخواه
پیاز ۲ عدد
زعفران دم کرده مقداری
رب گوجه فرنگی ۲ ق غذا خوری

طرز تهیه کوفته تبریزی

مرحله اول: پخت برنج و لپه

لپه را پاک کنید و با آب بشورید سپس بزارید مقداری خیس بخورد. برای برنج نیز مانند لپه عمل کنید و در ادامه لپه را را در یک قابلمه بریزید و مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و بزارید نیم پز شود. برنج را نیز در قابلمه دیگری بریزید و مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید و بزارید برنج نیز نیم پز شود.

مرحله دوم: ترکیب کردن مواد لازم

گوشت را نیز در چرخ گوشت بریزید و چرخ کنید سپس گوشت را در غذاساز بریزید و یکی از پیاز ها را پوست کرده و خرد کنید سپس به غذاساز بیفزایید. در ادامه لپه نیم پز را نیز اضافه کنید و مواد  را با هم مخلوط کنید. مواد ترکیب شده را در یک کاسه بریزید و به آن برنج نیم پز را اضافه کنید.

مرحله سوم: تهیه مواد میانی

سبزی کوفته خرد شده را همراه ادویه ها و نمک به مواد اضافه کنید و خوب با قاشق هم بزنید. سپس یک دستکش دست کنید و با دست مواد را خوب ورز دهید. در ادامه به اندازه سیب از موادکوفته برداشته و در دست خود آن را گلوله مانند کنید سپس در کف دست خود آن را کمی باز کنید و در وسط آن مقداری پیاز سرخ شده به همراه برگه زردآلو و گردو قرار دهید و کوفته ها را جمع کرده و گرد کنید.

مرحله چهارم: پخت کوفته

مواد تهیه شده را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید سپس پیاز دیگری را پوست کنید و خلالی خرد کنید سپس در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز ها را همراه رب گوجه و زرشک تفت دهید و در آخر مقداری آب به آن اضافه کنید و بزارید کمی بجوشد. در ادامه کوفته ها را به آن اضافه کنید و بزارید مقداری بپزد.

فوت و فن های طرز تهیه کوفته تبریزی

  1. برای عطر بیشتر کوفته می توانید به همراه سبزی تازه از کمی سبزیجات معطر نیز استفاده کنید.
  2. از زرشک به عنوان ماده میانی نیز می توانید استفاده کنید.
  3. مواد میانی سلیقه ای است و امکان حذف برخی از مواد و اضافه کردن سایر مواد وجود دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا