انواع غذا ها

طرز تهیه ماکارونی با سویا و قارچ و سیب زمینی خیلی راحت و عالی برای ۴ نفر

دستور پخت ماکارونی با سویا

ماکارونی با سویا یکی از غذاهایی است که شما می توانید وقتی در خانه گوشت چرخ کرده موجود نبود نیز ماکارونی تهیه کنید. از خواص سویا می توان به کمک به سلامت قلب و کاهش کلسترول و بسیاری دیگر از موارد اشاره کرد. امروز در کولاک طرز تهیه ماکارونی با سویا را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

ماکاونی رشته ای ۴۰۰ گرم
سویا ۱۲۰ گرم
هویج ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه ۱ الی ۲ ق غذا خوری
روغن مایع به میزان لازم
آبلیمو تازه ۱ ق غذا خوری
قارچ ۱۰ عدد
سیب زمینی متوسط ۱ عدد

طرز تهیه ماکارونی با سویا

مرحله اول: پخت ماکارونی

ابتدا در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی گاز قرار دهید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید سپس مقداری نمک و زردچوبه به آب اضافه کنید و ماکارونی های رشته ای را از وسط نصف کرده و به قابلمه اضافه کنید و با توجه به مدت زمان نوشته شده روی بسته که به طور میانگین ۱۰ دقیقه است صبر کیند تا ماکارونی ها بپزد.

مرحله دوم: تهیه سس ماکارونی با سویا

بعد از پخت ماکارونی ها را در یک آبکش بریزید و زیر شیر آب سرد قرار دهید. در ادامه برای تهیه سس ماکارونی ابتدا سویا را در یک کاسه به همراه مقداری آب بریزید و بزارید مقداری خیس بخورد سپس پیاز ها را پوست کرده و خرد کنید و در ادامه در یک تابه روغن بریزید و پیاز ها را تفت دهید سپس سویا را در آبکش بریزید و با دست آن را فشار دهید تا تمام آب آن جدا شود.

مرحله سوم: اضافه کردن سایر مواد

سویا ها را همراه پیاز ها تفت دهید و هم بزنید. در وسط تابه یک جای خالی باز کنید و ادویه های گفته شده را اضافه کرده و سیر را رنده کنید و به آن ها اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن با پیاز و سویا ترکیب کنید. رب گوجه را همراه فلفل دلمه ای خرد شده و قارچ خرد شده به مواد اضافه کنید.

مرحله چهارم: دم گذاشتن ماکارانی

هویج را نیز رنده کرده و همراه سیب زمینی خرد شده بیفزایید. در آخر نمک و آبلیمو را اضافه کنید و مقداری آب به مواد بیفزایید سپس بعد از اینکه مواد غلظت گرفت گاز را خاموش کنید. کف یک قابلمه را مقداری چرب کنید و مقداری نان قرار دهید تا ته دیگ نیز داشته باشید. از ماکارانی ها مقداری روی نان ها بریزید سپس مقداری سس اضافه کنید و مواد را هم بزنید و این کار را تا جایی که مواد ومامارونی تمام شود انجام دهید سپس ماکارانی را دم بگذارید.

فوت و فن های طرز تهیه ماکارونی با سویا

  1. هویج و قارچ و همچنین سیب زمینی قابل حذف است اما استفاده از آن باعث خوشمزه تر شدن ماکارونی می شود.
  2. ما می توانید به جای نان از مقداری سیب زمینی ورقه ای شده نیز برای ته دیگ استفاده کنید.
  3. به جای روغن مایع برای تفت دادن مواد می توان از روغن زیتون یا کنجد نیز استفاده کرد اما باید حرارت را ملایم کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا