انواع غذا ها

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی با کالباس و نان لواش خوش طعم و عالی بدون فر

دستور پخت سمبوسه پیتزایی

سمبوسه پیتزایی یکی از روش های تهیه سمبوسه خانگی است که در آن به جای سیب زمینی از موادی که در تهیه پیتزا استفاده می شود مانند پنیر پیتزا، سوسیس، قارچ و… استفاده می شود که یک طعم متفاوت محسوب می شود. با استفاده از این روش شما یک سمبوسه ترد و متنوع خواهید داشت. امروز در کولاک طرز تهیه سمبوسه پیتزایی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

قارچ ۱۰ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
نان لواش به تعداد لازم
ژامبون ۲۰۰ گرم
پدر سیر، آویشن، پودر پیاز، رزماری خشک و نمک به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

مرحله اول: خرد کردن و ترکیب کردن مواد

قارچ و فلفل دلمه ای ها را با آب بشورید سپس خرد کنید و در یک ظرف بریزید. پنیر پیتزا را به مواد اضافه کنید و در ادامه ژامبون را با چاقو خرد و ریز کنید. در ادامه ادویه های گفته شده را همراه ژامبون خرد شده به مواد دیگر اضافه کنید و با قاشق مواد را هم بزنید. در آخر نمک را نیز اضافه کرده و مواد خمب مخلوط کنید.

مرحله دوم: برش دادن نان

در این مرحله نان لواش را با چاقو مستطیلی برش زده سپس با قاشق از مواد تهیه شده به نان اضافه کنید و نان را مثلثی تا کنید. در یک تابه روغن بریزید و آن را روی گاز قرار دهید تا داغ شود.

مرحله سوم: سرخ کردن سمبوسه پیتزایی

در این مرحله سمبوسه ها را در تابه قرار داده و صبر کنید تا یک طرف آن طلایی شود سپس آن را برگردانده تا طرف دیگر نیز بپزد. توجه داشته باشید باید به قدری روغن بریزید که سمبوسه ها در آن شناور باشد. وقتی هر دو طرف خوب سرخ شد آن را در ظرف سرو قرار داده و با سس های دلخواه میل کنید.

فوت و فن های طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

  1. شما می توانید از مرزه خشک و پودر پابریکا نیز استفاده کنید تا سمبوسه شما خوش طعم تر شود.
  2. به جای ژامبون می توان از سوسیس نیز در تهیه این سمبوسه استفاده کرد و شما حتی می توانید برخی از مواد گفته شده را حذف یا اضافه کنید.
  3. شما می توانید به جای نان لواش از خمیر یوفکا یا هزارلا نیز برای تهیه این غذای خوشمزه استفاده کنید.
  4. از ذرت مکزیکی و مقداری سیب زمینی نیز می توان در تهیه این غذا استفاده کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا