انواع خورشت

طرز تهیه خورش کرفس با مرغ بدون رب و لوبیا غلیظ و جا افتاده + راز خوشمزه شدن

دستور پخت خورشت کرفس

خورشت کرفس یکی از خورش های اصیل ایرانی است که با استفاده از کرفس و سبزیجات معطر تهیه می شود و عطر بینظیری دارد. کرفس خاصیت چربی سوزی و کاهش وزن دارد و می تواند گزینه خوبی برای افراد دارای رژیم لاغری باشد. عطر و طعم کرفس وقتی با سبزی های معطر دیگر ترکیب می شود یک طعم بسیار خاص پیدا می کند که حتما باید آن را امتحان کنید. افراد گیاهخوار نیز می توانید این خورش را بدون گوشت یا مرغ تهیه کنند. امروز در کولاک طرز تهیه خورشت کرفس را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

مرغ ۵۰۰ گرم
کرفس ۲ عدد ساقه متوسط
نعنا و جعفری به میزان دلخواه
پیاز ۲ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه خورشت کرفس

مرحله اول: پخت مرغ

ابتدا پیاز ها را پوست کنید و با چاقو خرد کنید سپس در قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز ها را در آن تفت دهید تا سبک شود. مرغ را همراه فلفل و نمک به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. در ادامه مقداری آب به قابلمه اضافه کرده و درب قابلمه را ببندید و بزارید مرغ بپزد.

مرحله دوم: سرخ کردن کرفس و سبزی

در این مرحله بعد از اینکه مرغ کمی پخت کرفس را خرد کنید و در یک تابه روغن ریخته و آن را تفت دهید و وقتی کمی سرخ شد سبزی های پاک و خرد شده را با کرفس سرخ کنید سپس به قابلمه اضافه کنید.

مرحله سوم: تهیه خورشت کرفس

مواد اضافه شده را هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند و در ادامه بعد از گذشت مدتی که خورش خوب جا افتاد گاز را خاموش کنید و کمی صبر کنید سپس مواد خورشت را در ظرف سرو بریزید و نوش جان کنید.

فوت و فن های طرز تهیه خورشت کرفس

  1. از مقداری زعفران دم کرده برای عطر و طعم بیشتر و بهتر خورشت کرفس می توانید استفاده کنید.
  2. از لیمو عمانی و زرشک و همچنین آلو نیز برای طعم دهی به خورشت کرفس می توانید استفاده کنید که سلیقه ای می باشد.
  3. خورش کرفس را می توانید به جای مرغ با گوشت و یا گوشت قلقلی نیز تهیه کنید.
  4. توجه داشته باشید که اگر ساقه خای کرفس را بیش از اندازه تفت دهید باعث سفت شدن کرفس و از دست دادن تردی آن می شود.
  5. اگر می خواهید خورشت کرفس شما تیره تر باشد و بیشتر روغن بی اندازد می توانید سبزیجات را بیشتر تفت دهید که البته از خاصیت غذایی آن کاسته می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا