انواع خورشت

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان با مرغ مجلسی و راحت + نکات پخت

دستور پخت خورشت قیمه بادمجان

خورش قیمه بادمجان یکی از خورش های خوشمزه است که تقریبا شبیه به قیمه تهیه می شود با این تفاوت که در تهیه آن از بادمجان سرخ شده نیز استفاده می شود. از خواص بادمجان می توان به سلامت دستگاه گوارش و سلامت پوست اشاره کرد. اگر گیاه خوار هستید می توانید این خورشت را تهیه و از مرغ یا گوشت در آن استفاده نکنید.  امروز در کولاک طرز تهیه قیمه بادمجان را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

لپه ۱ پیمانه
مرغ ۵۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری
آبلیمو ۱ ق غذا خوری
گلاب ۱ ق غذا خوری
لیمو خشک ۲ عدد
گوجه ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
بادمجان ۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
دانه هل ۲ عدد

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان

مرحله اول: پخت مرغ

لپه را از شب قبل پاک کنید و با مقداری آب بشورید و بزارید خیس بخورد تا نفخ آن گرفته شود. ابتدا پیاز را پوست کنید و با چاقو خرد کنید سپس در یک قابلمه روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا سبک شود در ادامه ادویه ها را همراه مرغ اضافه کنید و کمی تفت دهید. در ادامه مقداری آب به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا مرغ کمی بپزد.

مرحله دوم: تفت دادن لپه با رب

در این مرحله لپه های خیس خورده را در یک قابلمه همراه مقداری آب بریزید و روی گاز قرار دهید تا لپه نیم پز شود. لپه نیم پز شده را همراه رب در یک تابه بریزید و کمی تفت دهید سپس به مواد درون قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ رب به تمام خورشت منتقل  شود.

مرحله سوم: سرخ کردن بادمجان ها

در این مرحله هل و گلاب را به خورشت اضافه کنید تا عطر آن ها به خورشت منتقل شود. گوجه را نیز با آب بشورید و چند بر زده سپس به خورشت اضافه کنید تا بپزد. بادمجان ها را پوست کنید و با خرد کنید سپس در مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود سپس در یک تابه روغن بریزید و بادمجان ها را آبکش کنید پس در تابه سرخ کنید.

مرحله چهارم: اضافه کردن بادمجان و لیمو

بیست دقیقه مانده به خاموش کردن گاز آبلیمو و لیمو را همراه بادمجان سرخ شده به خورشت اضافه کنید و بعد از گذشت بیست دقیقه گاز را خاموش کنید و خورشت را همراه نان یا برنج یا به صورت خالی میل کنید.

فوت و فن های طرز تهیه خورش قیمه بادمجان

  1. برای عطر و طعم بیشتر  این خورشت می توانید از چوب دارچین و زعفران دم کرده نیز استفاده کنید.
  2. این خورشت را می توان با گوشت خورشتی یا گوشت قلقلی به جای مرغ نیز تهیه کرد.
  3. از مقداری سیب زمینی سرخ شده بعد از ریختن خورشت در ظرف سرو به عنوان دورچین نیز می توانید استفاده کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا