چهره هاسلبریتی ایرانی

ماجرای بازی لیلا حاتمی در نقش مریم مجدلیه در فیلم آخرین سیاره | ترنس مالیک کیست؟

ماجرای بازی لیلا حاتمی در نقش مریم مجدلیه در فیلم آخرین سیاره. ترنس مالیک کیست؟ بیوگرافی و آثار ترنس مالیک کارگردان فیلم آخرین سیاره در اینجا. وب سایت IMDB نام لیلا حاتمی را به فهرست بازیگران فیلم «آخرین سیاره»، جدیدترین ساخته «ترنس مالیک» کارگردان مطرح آمریکایی اضافه کرد.

لیلا حاتمی در نقش مریم مجدلیه
لیلا حاتمی در نقش مریم مجدلیه

در حالی که در چند روز اخیر، اخباری درباره بازی لیلا حاتمی در پروژه سینمایی جدید «ترنس مالیک» کارگردان صاحب سبک سینمای جهان منتشر شده بود، اما این خبر در هیچ یک از سایت‌های رسمی تائید نشده تا امروز بانک اطلاعاتی اینترنتی فیلم‌ها (IMDb) حضور این بازیگر ایرانی در نقش مریم مجدلیه (از پیروان حضرت عیسی مسیح) را در این فیلم تائید کرد.

در فیلم «آخرین سیاره» که روایتگر جند اپیزود مختلف در زندگی حضرت مسیح (ع) است مجموعه‌ای از بازیگران نامدار و نوظهور در کنار هم مقابل دوربین رفته اند.

«گیزا رورینگ» بازیگر مجارستانی که پیش از این در فیلم برنده اسکار «پسر سائول» بازی کرده بود در نقش حضرت عیسی، «ماتیاس اسخونارتس» بازیگر بلژیکی در نقش پیتر، «توفیق برهوم» بازیگر فلسطینی الاصل و لیلا حاتمی در نقش مرمی مجدلیه بازیگران اصلی این فیلم سینمایی در کنار «مارک رایلنس» و «بن کینگزلی» دو بازیگر انگلیسی برنده اسکار هستند. «مایک رایلنس» در این فیلم در نقش شیطان بازی کرده است.

در فیلم «مصائب مسیح» ساخته «مل گبیسون» در سال ۲۰۰۴ «مونیکا بلوچی» بازیگر ایتالیایی در نقش مریم مجدلیه از یاران حضرت مسیح (ع) بازی کرده بود، نقشی که لیلا حاتمی در فیلم «آخرین سیاره» تکرار خواهد کرد.

این فیلم سینمایی هم اکنون در مرحله پساتولید قرار دارد و «ترنس مالیک» ظاهرا این فیلم را در سکوت خبری در جزیره آنتسیو ایتالیا و کشور ایسلند مقابل دوربین برده است.

«ترنس مالیک» با فیلم «خط باریک سرخ» نامزد جایزه اسکار بهترین کارگردانی و فیلمنامه شد و خرس طلایی بهترین فیلم جشنواره برلین را از آن خود کرد و با فیلم «درخت زندگی» نیز جایزه نخل طلایی جشنواره کن را کسب کرده است. او پیش از آن نیز با فیلم «روز‌های بهشت» برنده جایزه بهترین کارگردانی کن شده بود.

ترنس مالیک متولد ۱۹۴۳ در اتاوا، ایلینوی ایالات متحده آمریکا سینماگری است که فیلمهای طبیعت‌گرایی می‌سازد. پدر ترنس مالیک یک مدیر شرکت نفتی و آشوری‌تبار بود.

او پس از مدتی کشاورزی و کارگری در چاه‌های نفت تگزاس و اوکلاهاما، در رشته فلسفه در دانشگاه‌های هاروارد و آکسفورد تحصیل کرد. سپس چند صباحی فلسفه درس داد و روزنامه‌نگاری کرد و در انجمن فیلم آمریکا سینما خواند در ۱۹۷۳ نخستین فیلمش، برهوت را کارگردانی کرد، حکایت عشق زن و مرد جوانی که پشت هم جنایت‌هایی مرتکب می‌شوند. فیلم به خاطر جنس تصویر برداری‌اش که به تابلوهای طبیعت بی جان شباهت دارد، معروف است.

بین دومین و سومین فیلمش، روزهای بهشت ۱۹۷۸، داستانی عاشقانه در سال‌های آخر قرن نوزدهم و خط باریک قرمز ۱۹۹۸، ماجرای نبرد گودال کانال «جنگ‌های جهانی دوم» بیست سال فاصله افتاد. وی سپس سال‌ها کار در سینما را رها کرد و به تدریس در فرانسه پرداخت. فیلم بعدی‌اش درخت زندگی برنده جایزه نخل طلا از شصت و چهارمین فستیوال کن فرانسه شد عده‌ای فیلم را تحسین‌برانگیز و عده‌ای با آن مخالف بودند. او در طول چندین دوره کار سینمایی، فقط یک فیلم کوتاه و پنج فیلم بلند سینمایی ساخته‌است.

مالیک برای فیلم خط باریک سرخ نامزد دریافت جایزه اسکار در دو رشتهٔ بهترین کارگردانی و بهترین فیلمنامهٔ اقتباسی شده‌است. مالیک در زمره کارگردانانی است که با وسواسی کم‌مانند فیلم می‌سازد به طوری که نزدیک به پنج دهه کارگردانی تنها ده فیلم بلند ساخته‌است. آثار او غالباً طبیعت محور می‌باشد.

فیلم «آخرین سیاه» دهمین ساخته بلند سینمایی «ترنس مالیک» پس از فیلم‌های «زمین‌های لم یزرع» (۱۹۷۳)، «روز‌های بهشت» (۱۹۷۸)، «خط باریک سرخ» (۱۹۹۸)، «دنیای جدید» (۲۰۰۵)، «درخت زندگی» (۲۰۱۱)، «به سوی شگفتی» (۲۰۱۲)، «شوالیه جام‌ها» (۲۰۱۵)، «ترانه به ترانه» (۲۰۱۷) و «یک زندگی پنهان» (۲۰۱۸) است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا