فرشته حسینی بازیگر افغانستانی کیست ؟ | زندگینامه فرشته حسینی + عکس
فرشته حسینی بازیگر افغانستانی کیست ؟ به همراه بیوگرافی و زندگینامه فرشته حسینی و عکس این بازیگر همچنین آدرس پیج اینستاگرام و اطلاعاتی از زندگی شخصی. فرشته حسینی بازیگر افغانستانی الاصلی ست که در سال های اخیر با بازی در فیلم های ایرانی چهره شده است.
فرشته حسینی ۶ اردیبهشت ۱۳۷۶ در تهران به دنیا آمده است. وی از پدر و مادری مهاجر و افغانتبار متولد شد و از دانش آموختگان اصغر محبی، مهتاب نصیرپور، محمد رحمانیان بازیگران پیشکسوت سینما و تلویزیون ایران است. فرشته حسینی همچنین با بازی در فیلم رفتن به کارگردانی نوید محمودی در جشنواره بینالمللی فیلم مراکش موفق به کسب بهترین بازیگر زن برای بازی در این فیلم شد.
فیلم سینمایی «رفتن» ساخته برادران محمودی با فیلمنامهای از جمشید محمودی، کارگردانی نوید محمودی و تهیهکنندگی جمشید محمودی کاری مشترک از ایران و افغانستان اسـت که در آن بازیگرانی چون رضا احمدی، فرشته حسینی، بهرنگ علوی، نازنین بیاتی، مسعود میرطاهری، افشین اخلاقی، سیناسهیلی، محفوظ محمودی و شمس لنگرودی ایفای نقش کردند.
فرشته حسینی زمانیکه کودک و دانشآموز بوده است، بهخاطر هزینهی مدرسه وادار میشود که بعد از صبحانه تا دیر وقت شب، دریک گارگاه خیاطی کار کند. او میگوید، آن روزها را هیچوقت فراموش نمیکند، روزهایی که از خستهگی زیاد، روی چرخ خیاطی خواب میرفته است.
فرشته این تجربههای زندهگیاش را توأم با خنده و افسوس تکرار میکند: «فکر میکنم انسان قویای هستم. چون درخانوادهای که من بزرگ شدم، ما شش خواهر و یک برادر بودیم، زندهگی ما بسیار سخت بود.
ما در مدرسه باید پول زیاد پرداخت میکردیم. من از کودکی ودر یک کارگاه خیاطی کار میکردم، پولی که به دست میآوردم رابه مکتب میدادم. وقتی که دلم میخواست تیاتر بروم، باز بیشتر کار میکردم تا پول تیاتر را هم جمع کنم.
میفهمید من آنقدر مانده میشدم، سرکار روی چرخ خواب میرفتم. دوران سختی داشتیم. من دوست ندارم خانوادهام در ایران در سطح پایین زندگی کنند. من تحقیرها و گریههای خواهرانم را نمیتوانم فراموش کنم.»
حسینی از سختیهای مدرسه در ایران در صحبتهایش گفت: «وقتیکه در دوران ابتدایی بودم، میخواستیم برای ثبت نام برویم. بسیار با ما با لحن بدی گپ میزدند. به مادرم میگفت که برای افغانها مجوز نیامده است.
و بروید فلان روز بیایید. باز همان روز میرفتیم میگفتند که جا نداریم.» امسال وزارت آموزش و پرورش ایران، اکثر کودکان افغان، چه آنهایی که مدرک دارند و چه آنهایی که ندارند، در مکتب نامنویسی کردهاند.
فرشته حسینی شش خواهر و یک برادر دارد. پدر و مادرش سی سال پیش، بدلیل جنگ، کشور را ترک میکنند. آنها اول به پاکستان مهاجر میشوند و مدتی آنجا زندهگی میکنند، سپس به ایران میروند. اوایل بهخصوص در زمان کودکی فرشته، این خانواده در ایران زندهگی سختی را تجربه کردهاند.
فرشته حسینی در باره زندهگی دور از کشور میگوید: «زندهگی در مهاجرت سختیهای خودرا دارد، آنهم در ایران به خاطر مدارکتان که میخواهید بهگونه قانونی زندهگی کنید. در گذشته برای افغانها تحصیل خیلی سخت بود، اکنون بهتر شده است. در مناطقی که مردمشان از لحاظ فرهنگی ضعیف هستند، گاهگاهی تحقیرها را در نگاه و حرفهایشان احساس میکنیم.
با وجودی که در آنجا متولد شدم، شدید احساس مهاجربودن برایم دست میدهد، اگر دریک کشور دیگر متولد میشدم، حتما شهروند آنجا محسوب میشدم، یکسری چیزهای خوب به من اختصاص داده میشد. در ایران مهاجرین افغان نمیتوانند خانه و موتر بخرند، نمیتوانند گواهینامه و حتا یک سیمکارت به نام خود داشته باشند.
این بازیگر افغان در ایران، ۵ سال پیش، صاحب گوشی موبایل میشود، تصمیم میگیرد سیمکارتی بهنام خودش بخرد، وقتی به فروشنده مراجعه میکند، فروشندههای سیمکارت میگویند که نمیتوانند به افغانها سیمکارت بفروشند و این اجازه را ندارند. خانم حسینی در باره این ماجرا گفت: «وقتی میخواستم سیمکارت بخرم،
رفتم و گفتند که شما افغان هستید، ما به افغانها نمیتوانیم سیمکارت بفروشیم. من وادار شدم به یکی از دوستان ایرانیام به نام مریم، این موضوع را بگویم و از او خواستم تا بهنام خودش یک سیمکارت برایم بخرد و او اینکار را کرد.»
هنگامی که حسینی در جشنواره مراکش دعوت میشود، وادار میشود که کارت اقامت موقتیاش را «کارت آمایش» تحویل بدهد و گذرنامه افغانستانی بگیرد. به تازهگی فرشته حسینی با گذرنامه، یک سیمکارت دیگر به نام خودش خریده است.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |