نتیجه جستجو برای :
-
آموزش آشپزی
طرز تهیه آش اوماج تبریزی ساده و مقوی برای سرما خوردگی
آش اوماج یکی از آش های لعاب دار و خوشمزه ای است که در شهر های همدان، تبریز و… تهیه می…
بیشتر بخوانید » -
آموزش آشپزی
طرز تهیه قلیه میگو بوشهری با سیب زمینی و تمر هندی به روش اصلی
قلیه میگو یکی از غذا های اصیل جنوبی است که طعم و عطر بینظیری دارد. شما می توانید قلیه میگو را…
بیشتر بخوانید » -
آموزش آشپزی
طرز تهیه سوپ جو و ذرت رستورانی در خانه
سوپ جو و ذرت مواد لازم ۱ پیمانه ذرت ۱ پیمانه جو پرک ۱ عدد سینه مرغ ۱ عدد سیب…
بیشتر بخوانید » -
آموزش آشپزی
دستور پخت سوپ جو پرک و مرغ قرمز
سوپ جو پرک و مرغ قرمز مواد لازم ۱/۲ سینه ی مرغ پخته ۱ لیوان جو پرک ۲ عدد هویج…
بیشتر بخوانید » -
آموزش آشپزی
دستور پخت سوپ جو قرمز هتلی
مواد لازم ۲ پیمانه جو ۱ عدد هویج ۱ عدد پیاز ۳ عدد قارچ جعفری ۱ دسته کوچک ۱/۲ سینه…
بیشتر بخوانید » -
آموزش آشپزی
دستور پخت سوپ جو قرمز ساده در خانه
مواد لازم ۱ عدد ران مرغ ۱ پیمانه جو پرک یا جو معمولی ۳ عدد هویج ۱ پیاز ۳ حبه…
بیشتر بخوانید » -
آموزش آشپزی
دستور پخت ۲ نوع سوپ جو قرمز همانند آش فروشی ها
۱.سوپ جو قرمز مواد لازم ۳ لیوان آب مرغ ۱ پیمانه جو ۲ عدد هویج نگینی ۲ عدد سیب زمینی…
بیشتر بخوانید » -
آموزش آشپزی
طرز تهیه حلیم با بلغور گندم و گوشت و مرغ کشدار و عالی
حلیم با بلغور گندم نیز شبیه به تهیه حلیم با گندم است و به آسانی قابل تهیه است و تنها تفاوت…
بیشتر بخوانید » -
آموزش آشپزی
طرز تهیه فرنی خرما مقوی و عالی با شیره خرما مخصوص کودکان و بزرگسالان
فرنی خرما یکی از مواد غذایی مقوی است که شما می توانید به راحتی و فوری آن را تهیه و…
بیشتر بخوانید » -
آموزش آشپزی
طرز تهیه ۳ نوع زرشک پلو با مرغ مجلسی
زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای ساده اما پر رمز و راز و خوشمزه ایرانیست که عطر و بوی…
بیشتر بخوانید »